Thetys Pumps SRL
Tel: +40 744 595 445
E-mail: office@thetyspumps.com
Str. Teheran, nr. 11, sector 1,
011931 Bucuresti, Romania

Because life is fluid.

Search

ENG  /  RO

Despre noi – Thetys Pumps
fade
6852
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-6852,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Despre noi

Thetys Pumps / Despre noi

Thetys Pumps

Compania Thetys Pumps a fost fondată în 2019 de către George Șomlea și Alin Gorga (doi ingineri absolvenți ai Facultății de Instalații Cluj Napoca), cu o experiență de peste 20 de ani în realizarea de sisteme de pompare în infrastructura de alimentare cu apă și canalizare, sisteme de încălzire, sisteme de stins incendii, irigații.

Ne propunem ca împreună cu proiectanții, constructorii și operatorii rețelelor de apă și canalizare să contribuim la dezvoltarea sistemului de infrastructură a apei în România într-un mod durabil și sustenabil și să oferim soluții pentru realizarea sistemelor de pompare în:

  • rețele de alimentare cu apă;
  • rețele de canalizare și pluviale;
  • stații de tratare și epurare a apei;
  • irigații.

Pentru a putea oferi echipamente la cele mai înalte standarde de calitate am semnat un contract de colaborare cu firma Sulzer Ltd Elveția în urma căruia am devenit distribuitor autorizat pentru România.

Vă invităm să ne contactați pentru a vă oferi: furnizare de echipamente și piese de schimb, asistență la proiectare, optimizări hidraulice și energetice, diagnosticări de funcționare pentru sistemele de pompare.

Sulzer_logo

Sulzer Ltd Elveția este un lider global în domeniul ingineriei fluidelor. Compania a fost fondată în anul 1834 și are o cifră de afaceri de peste 3 miliarde Euro. În 2011 Sulzer a achiziționat producătorul de pompe german ABS.

Clienții companiei beneficiază de o rețea de peste 180 de site-uri de producție și servicii în aproximativ 50 de țări din întreaga lume. (mai multe informații pe site-ul www.sulzer.com)

STRUCTURA COMPANIEI SULZER

Divizia Energie

Divizia Apă

Divizia Industrie

Echipa Thetys Pumps

Am construit în cadrul companiei o echipă de ingineri cu experiență în domeniu, încântați și pasionați de profesia lor. Sunt oameni cu care am avut plăcerea să colaborăm de-a lungul timpului și care au confirmat atât din punct de vedere al cunoștințelor profesionale cât și calităților morale. Cu ajutorul lor suntem în măsură să oferim consultanță tehnică în vederea identificării și implementării unor soluții de pompare eficiente și fiabile.

Alin Gorga

Inginer instalații

Tel:+40 000 000 000 E:office@thetyspumps.com

George Șomlea

Inginer instalații

Tel:+40 000 000 000 E:office@thetyspumps.com

Nume Prenume

Inginer instalații

Tel:+40 000 000 000 E:office@thetyspumps.com

Nume Prenume

Inginer instalații

Tel:+40 000 000 000 E:office@thetyspumps.com